Împreună construim

cea mai mare rețea descentralizată

de battery sharing din lume

smart-city
smart-city
avatar

Energie pentru dispozitive

Mobilitate pentru utilizatori

Bank of Energy este un serviciu eco-friendly, unic în România, care pune la dispoziția utilizatorilor de dispozitive mobile o rețea descentralizată de energomate cu baterii externe disponibile pentru închiriere și returnare în orice locație parteneră.

powered by

Tehnologie

CryptoDATA Tech este o companie care investește constant în tehnologii și servicii inovatoare precum VOBP, BOE sau supercar-ul electric Momentum HUVRA cu scopul de a furniza securitate și mobilitate utilizatorilor.

Misiunea noastră

Furnizarea de servicii inovatoare care răspund nevoilor indivizilor și organizațiilor prin crearea unei rețele descentralizate smart și conectată permanent.

Viziunea noastră

O rețea descentralizată de smart battery sharing care oferă utilizatorilor de dispozitive electronice din întreaga lume mobilitate și securitate.

Fii primul care implementează

Bank of Energy în orașul tău.

Bank of Energy

in orasul tau.

Lansează-ți propria rețea de energomate Bank of Energy în orașul tău pentru a beneficia de exclusivitate zonală pentru implementarea stațiilor de încărcare și promovare prin intermediul spațiului publicitare și a aplicației Bank of Energy.

Cel mai rapid și

cel mai mare ROI

al unui business.

avatar
Recuperarea investiției într-un timp scurt
Recuperarea investiției
într-un timp scurt

Conceptul de battery sharing răspunde nevoilor de mobilitate și securitate ale utilizatorilor. Traficul mare generat de închirierea bateriilor și a spațiului publicitar disponibil pe ecranele energomatelor, pe bateriile externe sau prin intermediul aplicației Bank of Energy garantează recuperarea investiției în scurt timp.

avatar
Dublarea investiției într-un singur an
Dublarea investiției
într-un singur an

Bank of Energy atrage un număr mare de utilizatori activi în aplicație și, implicit, în locațiile partenere. Traficul intens de utilizatori atrage un număr extins de parteneri, direct proporțional cu numărul de utilizatori activi, astfel veniturile afacerii tale pot crește semnificativ datorită veniturilor substanțiale din închirieri și publicitate.

avatar

Obține profit maxim

cu costuri extrem de reduse

Spațiu publicitar ecran

Energomatele dispun de ecrane Full HD, cu o diagonală de 55 cm (21.5'), ideale pentru afișarea de materiale promoționale sau reclamă.

avatar
Închirierea bateriilor

Bateriile externe sunt compatibile cu interfețe de tip Lightning, USB-C și Micro USB, astfel utilizatorii tuturor tipurilor de dispozitive electronice disponibile pot închiria din rețeaua ta Bank of Energy.

Spațiu publicitar baterie

Bateriile externe dispun de un spațiu optim pentru materiale promoționale sau reclamă printată de tip sticker cu scopul de a genera venituri suplimentare pentru rețeaua ta Bank of Energy.

Tehnologie. Inovație. Automatizare.

Un business pentru antreprenori.

Scalabilitate

Sistemul dezvoltat pentru serviciul Bank of Energy asigură o funcționalitate optimă chiar și atunci când volumul de date prelucrate este mare, asigurând posibilitatea de extindere.

Dezvoltare durabilă

Serviciul Bank of Energy este dezvoltat și implementat pentru a satisface nevoia de energie și mobilitate a utilizatorilor. Expansiunea rapidă a procesului de digitalizare asigură o cerere ridicată de energie, iar astfel Bank of Energy este un model de business ce garantează un ROI rapid și venituri cu o creștere permanentă.

Eficiență

Serviciul Bank of Energy a fost implementat în urma unei perioade extinse de cercetare și dezvoltare, fapt ce asigură eficiență în implementarea rețelei de energomate, menținerea fluxului necesar de baterii externe și promovării prin intermediul materialelor promoționale. Automatizarea serviciului asigură funcționarea acestuia fără a fi nevoie de resurse umane.

Creștere accelerată

Un serviciu ușor de implementat și administrat datorită caracteristicii de scalabilitate. Rapiditatea recuperării investiției este direct proporțională cu numărul de energomate implementate, răspunzând astfel nevoii de energie a unui număr cât mai mare de utilizatori și generând venituri în creștere într-o perioadă scurtă de timp.

Un pachet special de beneficii

pentru antreprenorii de succes

avatar
Business plan performant

Rețeaua Bank of Energy este susținută de un business plan performant ce aduce un Return on investment (ROI) de minimum 40%/an, asigurând astfel recuperarea investiției într-un timp foarte scurt.

avatar
Business plan complet

Furnizăm un model de business complet cu proceduri pentru optimizarea costurilor, creșterea veniturilor și materiale exhaustive despre modul operațional al serviciului Bank of Energy.

avatar
Suport 24/7

Oferim suport tehnic online și telefonic 24/7 pentru menținerea furnizării serviciului de închiriere și de afișare a materialelor promoționale.

avatar
Echipament performant

Atât energomatele, modulele și ecranele de afișare reprezintă dispozitive performante, de ultimă generație pentru a asigura o dezvoltare rapidă a rețelei tale Bank of Energy.

avatar
Cursuri și training

Oferim asistență deplină, cursuri și training în timpul procesului de lansare și implementare a francizei.

avatar
Panou de control

Management software conceput și dezvoltat pentru serviciul Bank of Energy, complet automatizat pentru a efectua rapid și facil operațiunile necesare desfășurării activității de business.

avatar
Procesator plăți

Asigurăm procesator internațional de plăți pentru transfer instant în orice monedă pentru închirieri de baterii externe. Plățile în criptomonede sunt acceptate.

avatar
Materiale publicitare

Oferim în timpul procesului de lansare materiale publicitare și know how în marketing pentru o dezvoltare rapidă și profitabilă a francizei Bank of Energy.

Lângă tine

la orice pas

avatar
Administrare business

Administrarea business-ului se bazează pe modelul complet furnizat de către noi, care conține proceduri pentru optimizarea costurilor și creșterea veniturilor.

Business performance

Bank of Energy este un business performant ce aduce un Return on investment (ROI) de minimum 40%/an, asigurând astfel recuperarea investiției într-un timp foarte scurt.

Instalare rapidă

Energomatele Bank of Energy sunt ușor de instalat pentru că sunt formate din module cu baterii externe, iar instalarea în locații este extrem de facilă fiind nevoie doar de acces la o sursă energie electrică.

Operare - Utilizare

Panoul de control se bazează pe un management software conceput și dezvoltat pentru serviciul Bank of Energy, ce asigură acces rapid pentru realizarea operațiunile necesare desfășurării activității de business.

Mentenanță

Energomatele Bank of Energy amplasate de către francizat sunt înregistrate într-o platformă centrală, astfel noi putem furniza atât asistență în timp real, cât și training pentru echipa de logistică și suport tehnic local.

Analiză în timp real

Prin intermediul Panoului de Control, francizatul beneficiază de instrumente inovatoare de analiză în timp real a datelor de utilizare, fluxului de baterii externe închiriate și zonele de trafic intens.

Întrebări frecvente

Dacă ai resursele necesare, dar nu ai încă o idee proprie și vrei să investești într-un business validat, franciza Bank of Energy este cea mai bună alegere. Vei conduce propriul business, dar vei opera sub brandul Bank of Energy și vei beneficia strategia noastră de marketing și know-how.'|_ }}
Am acumulat ani de testări, experiență și strategii de business, concentrându-le sub forma francizei Bank of Energy un concept nou în România care îți pune pe tavă tot ce trebuie să știi și să faci pentru a te bucura de succes.

Poți implementa serviciul Bank of Energy în orașul tău și beneficiezi de exclusivitate zonală, asta înseamnă că business-ul tău va fi singura franciză Bank of Energy din oraș. Vei beneficia de exclusivitate pentru implementarea energomatelor și poți comercializa spațiul publicitar disponibil pe stațiile de încărcare și pe {{bateriile externe.
Datorită automatizării integrale a sistemului, nu ai nevoie de multe resurse umane pentru a administra funcționalitatea serviciului. O echipă de logistică și suport local este suficient, iar pentru echipa ta noi o să oferim asistență și training-ul necesar pentru implementarea și lansarea serviciului.

Dacă ești interesat să investești alături de noi în serviciul Bank of Energy și să îți deschizi propriul business, completează formularul și obține o ofertă personalizată pentru cerințele, nevoile și orașul în care vrei să implementezi serviciul Bank of Energy.

Ești pregătit să ai

o afacere de succes?

Aplică pentru franciză

și obține o ofertă

complet personalizată