Termeni și conditii

Termeni si conditi pentru utilizarea serviciilor “Bank of Energy”

Preambul

Acesti termeni („Termeni”) reglementeaza relatia dintre CryptoDATA TECH SRL (“CryptoDATA”) si dvs. atunci cand utilizati produsele, serviciile, website-ul, aplicatia si a produsele software pe care le oferim (in mod colectiv, „Serviciile” noastre). Daca utilzati Serviciile noastre (inclusiv utilizarea Aplicatiei sau crearea unui cont de utilizator, de exemplu), intelegem ca in prealabl ati citit si sunteti de acord cu acesti Termeni, precum si ca aveti capacitatea de a accepta acesti Termeni.
Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni, nu puteti utiliza Serviciile noastre. Putem modifica acesti Termeni periodic, iar versiunea revizuita va intra in vigoare atunci cand este publicata pe website si/sau aplicatie. Termenii revizuiti vor inlocui orice versiuni anterioare. Cu toate ca va vom trimite o notificare prealabila cu privire la orice revizuiri importante, va recomandam sa consultati in mod regulat acesti Termeni, pentru ca utilizarea in continuare a Serviciilor noastre, in urma unor modificari ale acestora constituie acordul dvs. fata de aceste modificari. Acesti Termeni inlocuiesc, de asemenea, in mod expres orice acorduri sau intelegeri anterioare pe care le putem avea cu dvs. cu privire la Servicii. CryptoDATA poate inceta furnizarea si/sau refuzarea accesul la o parte din Servicii, la discretia noastra. Termenii specifici care acopera achizitia Serviciilor noastre sunt stabiliti in cele ce urmeaza.

Preluarea si returnarea acumulatorilor Bank of Energy

In vederea preluarii unui acumulator, este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
• Crearea unui cont pe website-ul sau aplicatia Bank of Energy
• identificarea unui automat de acumulatori Bank of Energy, fie direct, fie cu ajutorul Aplicatiei
• scanarea codului QR de pe automatul de acumulatori Bank of Energy, folosind Aplicatia
• Plata cu cardul dvs. (sau cu alta modalitate de plata agreata de CryptoDATA) a unei garantii de 48 de lei (TVA inclus) din care se scade tariful de utilizare la returnarea acumulatorului
Facem tot posibilul pentru a pastra fiecare acumulator in stare buna, dar acestea sunt utilizate foarte mult pentru a satisface nevoile de mobilitate ale clientilor nostri. Astfel, este necesar sa efectuati o verificare a acumulatorului inainte de a-l utiliza, avand in vedere urmatoarele:
• Are acumulatorul o stare general buna? (aveti grija sa nu fie carcasa deteriorata, sa nu fie cabluri rupte, etc.)
• Functiuneaza incarcarea cu telefonul dvs.?
In cazul in care acumulatorul este deteriorat sau nu functioneaza, beneficiati de o perioada de gratie de [5] minute pentru a-l inlocui. Taxarea urmand sa se efectueze doar dupa ce aceasta perioada de gratie expira (taxare ce va acoperi inclusiv perioada de gratie).
Atunci cand terminati de utilizat acumulatorul, trebuie sa il returnati la un energomat Bank of Energy si sa il inserati corect. Doar dupa notificarea de confirmare a returnarii se va considera ca ati procedat corect la returnare. In masura in care exista anumite probleme, va rog sa ne informati prin Aplicatie sau la adresa de e-mail [[email protected]]. Utilizatorul isi asuma riscul ca acumulatorul are o capacitate limitata de incarcare si faptul ca aceasta imprejurare si eventualele consecinte ce decurg din aceasta nu poate reprezenta un temei pentru solicitarea de compensatii/despagubiri.

Contul dvs. de utilizator si utilizarea Aplicatiei Bank of Energy

Serviciile sunt accesibile prin intermediul Aplicaţiei. Aplicaţia permite persoanelor care au nevoie sa inchirieze un acumulator portabil să identifice tonomatele Bank of Energy prin partajarea datelor privind poziţia lor geografică. Utilizarea Serviciilor necesită instalarea Aplicaţiei şi înregistrarea unui cont de utilizator („Cont”). Pe durata instalării Aplicaţiei, numărul dvs. de telefon mobil va fi corelat cu Contul dvs. şi adăugat în baza noastră de date. Aveti nevoie de un cont pentru a utiliza Serviciile noastre, care necesita un card de debit sau de credit valid sau o alta metoda de plata aprobata, cu data de expirare (care este transmisa procesatorului nostru de plati extern – nu noi primim si stocam aceste informatii), precum si alte informatii solicitate in functie de Servicii. Furnizarea acestor informatii este necesara pentru a va furniza Serviciile. Informatiile furnizate trebuie sa fie adevarate, exacte, complete si actualizate, deoarece este necesar ca acestea sa fie corecte. Creati un nume de utilizator si o parola puternica si nu le comunicati nimanui – contul dvs. este personal pentru dvs. si nu este destinat niciunei alte persoane si sunteti responsabil pentru toate activitatile care au loc in cadrul acestuia. Informati-ne imediat daca suspectati utilizarea neautorizata a contului dvs. Pentru mai multe informatii despre modul in care utilizam informatiile dvs. cu caracter personal, va rugam sa consultati Notificarea noastra privind confidentialitatea, pe care o puteti accesa la [a se include]. Puteti utiliza doar o metoda de plata pentru care aveti dreptul legal sa o utilizati si ne autorizati in mod legitim sa ne folosim de aceasta metoda de plata pentru orice costuri pe care le suportati. Daca suspectam ca informatiile pe care le-ati furnizat sunt inexacte, incomplete sau frauduloase, putem suspenda sau inchide contul dvs. daca si pana cand problema este rezolvata. In acest timp, veti pierde accesul la unele sau la toate Serviciile noastre, fie temporar sau permanent. Când utilizaţi Aplicaţia, nu trebuie:
să ignoraţi, să dezactivaţi sau să interveniţi în orice alt mod asupra funcţionalităţile de securitate ale Aplicaţiei; să susţineţi, să promovaţi sau să adoptaţi orice comportament ilegal sau nelegal sau comportament care cauzează daune sau vătămări oricărei persoane sau oricăror bunuri materiale; să modificaţi, să schimbaţi sau să perturbaţi Aplicaţia; ă utilizaţi abuziv Aplicaţia introducând intenţionat viruşi sau alte materiale care ar prejudicia Aplicaţia sau orice utilizator al Aplicaţiei; sau alte acţiuni care sunt considerate inadecvate în legătură cu utilizarea Aplicaţiei. Nerespectarea Regulilor de utilizare acceptabilă reprezintă o încălcare gravă a prezentul Acord şi poate duce la: retragerea temporară sau permanentă imediată a dreptului dvs. de a utiliza Aplicaţia; eliminarea temporară sau permanentă a oricărui Conţinut al dvs.; introducerea unei acţiuni în justiţie împotriva dvs., inclusiv proceduri judiciare pentru recuperarea tuturor costurilor (inclusiv, dar fără a se limita la cheltuieli administrative şi de judecată rezonabile) care decurg din încălcare;

Reguli de utilizarea a Serviciilor noastre.

Prin intermediul Aplicatiei “Bank of Energy” puteti inchiria un acumulator de la oricare energomat inscriptionat “Bank of Energy” pentru a fi folosit pentru incarcarea dispozitivelor electronice combatibile. Dupa utilizare dvs. trebuie sa returnati acumulatorul la oricare dintre energomatele “Bank of Energy”.
In acest sens, trebuie sa utilizati Serviciile noastre in mod competent. V-ati informat si stiti cum sa le utilizati si sunteti capabil din punct de vedere fizic sa faceti acest lucru. Intelegeti ca utilizarea necorespunzatoare poate duce la deteriorarea acumulatorilor pusi la dispozitie. Acest lucru inseamna ca ne rezervam dreptul de a retine garantia depusa daca ati deteriorat acumulatorul cat timp a fost in posesia dumneavoastra Nu incercati sa spargeti, vandalizati sau sa obtineti accesul neautorizat la Serviciile noastre. Locatiile sunt protejate si ne vom utiliza toate mijloacele legale pentru a ne recupera prejudiciile si a va trage la raspundere in mod corespunzator, cum ar fi prin intemediul legii penale.
Deoarece starea acumulatorlui a fost verificata la ultima utilizare, avem nevoie ca dvs. sa ne instiintati daca ceva nu functioneaza corect, daca ati observat acest lucru inaintea noastra. Va rugam sa ne comunicati cat mai curand posibil, contactandu-ne la [[email protected]] sau prin Aplicatie. Daca observati oricare dintre aceste probleme sau alte probleme la un acumulator inainte de utilizare, nu il utilizati si schimbati cu altul. Daca observati ceva neobisnuit in timpul utilizarii, incetati utilizarea acumulatorului imediat. Daca nu raportati aceste probleme, este posibil sa vi le atribuim dvs., inclusiv sa va consideram responsabil pentru orice costuri asociate.
Acumulatorii suns supusi unor reincarcari succesive. Nivelul de incarcare al acestora va scadea odata cu utilizarea de-a lungul timpului. Capacitatea acumulatorului de incarcare poate varia diverse motive, inclusiv din cauza vremii. Este responsabilitatea dvs. sa fiti constient de nivelul de incarcare al acumulatorului pe care il inchiriati si sa va decideti daca va va ajuta sa obtineti o incarcare suficienta a dispozitivelor dvs. Ca parte a Serviciilor noastre, depunem eforturi pentru a ne asigura ca acumulatorii nostri au un nivel de incarcare adecvat pentru utilizarea dvs. generala, dar nu stim cat timp intentionati sa il utilizati si nu putem garanta ca acumulatorul pe care il inchiriati are suficienta capacitate de incarcare pentru planurile dvs.

Conditii de utilizare a Serviciilor in siguranta

Dorim o experienta sigura pentru dvs. si asta inseamna ca avem anumite reguli. In afara de simpla exercitare a atentiei si a unei judecati bune, nu trebuie sa aruncati sau scapati acumulatorul, sa il expuneti la soare, sa il desfaceti sau sa il demontati. Daca deteriorati acumulatorul puteti pierde garantia de 48 de lei (TVA inclus) retinuta.
De asemenea, nu vi se permite sa utilizati Serviciile noastre pentru scopuri care depasesc utilizarea normala a unui acumulator. Unele dintre acestea sunt evidente, dar, de exemplu, nu faceti teste sau trucuri. Toate aceste utilizari pot deteriora acumulatorii. Nu puteti utiliza Serviciile noastre pentru inchiriere, recompensa sau pentru orice alta utilizare comerciala. Si, desigur, nu utilizati Serviciile noastre in contextul incalcarii legislatiei. Utilizarea corecta. Daca toti clientii trateaza acumulatorii cu respect, mai multi dintre acestia vor fi disponibili pentru utilizare si in stare mai buna. Din pacate, acumulatorii nostri nu sunt indestructibili, deci va rugam sa aveti mare grija de ele atunci cand se afla in mainile dvs. Ne asteptam sa utilizati acumulatorii in siguranta, urmand ca la sfarsitul utilizarii sa il returnati asa cum l-ati preluat.
Ne asteptam ca in afara de uzura normala, sa returnati un acumulator in aceeasi stare in care l-ati primit. Daca il deteriorati (accidental sau intentionat) sau daca nu il returnati in mod corespunzator si se deterioreaza, veti fi responsabil pentru costurile asociate. Acest lucru poate deveni costisitor si veti pierde intreaga garantie retinuta initial. Aceeasi taxa se va aplica pentru orice acumulator care nu a fost returnat in termen de 48 de ore de la inchiriere, pe care il consideram pierdut sau furat. De asemenea, ne rezervam dreptul de a lua orice masura impotriva dvs., pe care legea ne-o permite, inclusiv sa va consideram raspunzator pentru valoarea Produsului.
Perioadele de inchiriere. Puteti inchiria un acumulator pentru pana la 48 de ore. Tineti evidenta timpului, deoarece nu facem acest lucru pentru dvs. Trebuie sa-l returnati in perioada respectiva, iar apoi puteti inchiria din nou. Fiecare acumulator are o taxa de inchiriere maxima pentru 48 de ore – 48 RON (TVA inclus). Daca returnati un acumulator dupa perioada de timp de 48 de ore, garantia este epuizata prin raportare la termenul de 48 de ore si nu se mai returneaza, compensand beneficiul nostru nerealizat ca urmare al indisponibilizarii acestuia de dvs.

Tarife si plata

Toate tarifele pot fi gasite in Aplicatie. Va rugam sa retineti ca putem schimba preturile pentru Serviciile noastre, dupa cum consideram necesar sau adecvat pentru activitatea noastra. Pretul nostru include taxele (cum ar fi TVA si alte taxe sau impozite aplicabile). Toate acestea vor fi taxate prin metoda de plata preferata din contul dvs. pe baza utilizarii dvs. Vom percepe automat si vom retine taxele aplicabile, daca legea impune acest lucru. Toate platile catre noi sunt efectuate printr-un procesator de plati tert, prin modalitatea de plata acceptata de acesta. Daca nu sunteti de acord cu orice costuri pe care le-am atribuit contului dvs., trebuie sa ne anuntati cat mai curand posibil dupa ce ati aflat despre problema. Pentru a solutiona orice costuri contestate, vom avea nevoie de anumite informatii despre inchirierea acumulatorului, inclusiv data si ora aproximativa de incepere si incheiere a perioadei de folosinta. Urmarim o politica de a nu oferi rambursari pentru utilizarea de catre dvs. a Serviciilor noastre si orice exceptii de la aceasta politica sunt la latitudinea noastra.

Coduri promotionale

In diverse momente, oferim coduri promotionale pentru tarife reduse, care pot face obiectul unor termeni suplimentari care v-au fost prezentati in legatura cu o anumita promotie, pe care va trebui sa ii analizati cu atentie. Va rugam sa intelegeti ca acestea sunt oferte unice, pot fi accesibile numai prin intermediul aplicatiei si le putem modifica sau anula in orice moment. Le limitam la 1 cod pentru fiecare utilizator si cont, nu pot fi combinate cu alte oferte, vor expira in conformitate cu termenii lor si nu sunt transferabile sau nu pot fi revandute.

Limitarea raspunderii

Cand folosim termenul „Parti exonerate” in acesti Termeni, ne referim la (i) CryptoDATA, la afiliatii acesteia, precum si la asociatii/actionarii acestora, administratori, angajati, directori, agenti, reprezentanti, succesori, cesionari, licentiati, distribuitori, furnizori si parti terte alaturi de care oferim Serviciile sau cu care facem parteneriat in alt mod pentru a distribui, vinde sau comercializa Serviciile, (ii) autoritati publice (inclusiv toti functionarii alesi si numiti ai acestora, oficiali, angajati si agenti) care ne autorizeaza sa efectuam oricare dintre Servicii, si (iii) in masura in care accesati Serviciile utilizand o aplicatie terta, site web, continut, produs sau serviciu, respectiva parte terta si toti afiliatii si fiecare dintre asociatii/actionarii acestora, administratori, responsabili, angajati, directori, agenti, reprezentanti, succesori si cesionari.
Nimic din acesti Termeni nu va limita sau exclude raspunderea Partilor exonerate fata de dvs. pentru cazurile in care se poate dovedi intentia sau culpa grava sau pentru orice alta raspundere care, prin lege, nu poate fi limitata sau exclusa.
In rest, Partile exonerate nu sunt raspunzatoare pentru niciun fel de prejudiciu ce ar putea fi solicitat de dvs. ca urmare a actiunilor sau omisiunilor noastre. Toate garantiile implicite sau exprese de orice tip in legatura cu Serviciile sunt excluse in limita maxima permisa de lege. Daca o garantie, conditie sau termen este implicita sau impusa de legea aplicabila si nu poate fi exclusa („Dispozitie care nu poate fi exclusa”), si noi nu putem sa limitam despagubirea dvs. pentru o incalcare a Dispozitiei care nu poate fi exclusa, raspunderea pentru incalcarea Dispozitiei care nu poate fi exclusa este limitata exclusiv (in masura in care permite legea) la optiunea noastra:
• in cazul bunurilor, de a inlocui bunurile sau furnizarea unor bunuri echivalente, de a repara bunurile, de a plati costul de inlocuire a bunurilor sau de achizitionare a bunurilor echivalente sau de a plati costul de detinere a bunurilor reparate; sau
• in cazul serviciilor, de a furniza din nou serviciilor sau de a plati costul aferent furnizarii din nou a serviciilor.
In niciun caz raspunderea noastra agregata pentru toate solicitarile ce rezulta in baza acestor Termeni, inclusiv cele bazate pe raspunderea delictuala sau pe alte motive, nu va depasi 2.000 RON. Pentru evitarea oricarui dubiu, dvs. sunteti raspunzator sa va asigurati ca dispozitivul dumneavoastra este compatibil cu caracteristicile acumulatorul inchiriat. Orice prejudiciu generat de incompatibilitatea dintre dispozitivul dvs. si acumulatorul inchiriat ramane in responsabilitatea dvs.
Toate Serviciile, furnizate „ca atare” si „in functie de disponibilitate”. In masura in care legea permite acest lucru, excludem si renuntam la toate garantiile, conditiile sau termenii de orice fel, fie exprese sau implicite, fie impuse de orice legislatie aplicabila. Nu declaram, nu garantam sau oferim garantii ca oricare dintre Serviciile vor fi fara nicio defectiune sau ca nu vor aparea intarzieri, omisiuni, intreruperi sau inadvertente in legatura cu oricare dintre Servicii. In special, nu ne asumam responsabilitatea si nu oferim declaratii, garantii, atestari sau promisiuni, exprese sau implicite, cu privire la:
• acuratetea, integralitatea, corectitudinea, adecvarea, utilitatea, actualitatea sau fiabilitatea informatiilor (inclusiv a instructiunilor din Aplicatie) despre Servicii;
• repararea sau remedierea oricaror defectiuni sau erori la nivelul Serviciilor; si
• disponibilitatea Serviciilor la un moment dat sau intr-o anumita zona de acoperire.
Partile exonerate nu vor fi raspunzatoare sau responsabile pentru neindeplinirea sau intarzierea in indeplinirea oricaror dintre obligatiile care ne revin in baza acestor Termeni, ca o consecinta a evenimentelor care nu pot fi controlate in mod rezonabil de catre noi, cum ar fi cazuri de forta majora sau cazuri fortuite, asa cum este definit de Codul Civil din Romania. Uneori, utilizarea acumulatorilor nostri poate presupune anumite riscuri, inclusiv din cauza defectiunilor, indiferent cat de bine sunt pastrate. Aceste riscuri nu sunt intotdeauna evidente si pot cauza daune materiale, vatamare sau chiar decesul dvs. sau al altor persoane. Sub rezerva celor mentionate anterior, utilizand Serviciile noastre, sunteti de acord ca intelegeti aceste riscuri, ca este responsabilitatea dvs. sa utilizati Serviciile in conditii de siguranta. Sunteti responsabil pentru orice daune pe care le provocati altor persoane sau proprietati.
In caz de defectiuni ale Aplicatiei, vom depune eforturi in vederea remedierii lor cat mai curand posibil, dar dvs. acceptati faptul ca functionalitatea Aplicatiei poate fi restrictionata din cauza erorilor tehnice ocazionale si ca noi nu putem sa garantam functionarea nelimitata fara erori a Aplicatiei in orice moment. Nu ne asumam raspunderea pentru pierderile suferite ca urmare a nefunctionarii Aplicatiei sau a imposibilitatii utilizarii acesteia in maniera dorita

Responsabilitatile dumneavoastra

In masura permisa de legislatia aplicabila, sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru oricare si toate pretentiile, actiunile, costurile, daunele, penalitatile, amenzile, cerintele, pierderile, obligatiile si cheltuielile (inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor si costurile judecatoresti) care decurg din sau in legatura cu (i) nerespectarea sau incalcarea oricaruia dintre acesti Termeni sau a oricarei legi aplicabile sau (ii) incalcarea drepturilor dvs. de orice parte terta. Sunteti de acord ca obligatiile din prezenta sectiune vor ramane in vigoare dupa incetarea acestor Termeni, a contului dvs. de utilizator sau accesului dvs. la Serviciile noastre in general.

Informatiile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Colectam si utilizam informatiile dvs. cu caracter personal pentru a va furniza Serviciile. De exemplu, prelucram informatii cum ar fi numele dvs., detaliile de contact si detaliile de plata, pentru a va putea crea un cont la noi si pentru a utiliza Serviciile noastre. De asemenea, este necesar sa prelucram informatii despre dvs., cum ar fi informatii despre utilizarea acumulatorilor pentru a va putea furniza Serviciile noastre. Pentru mai multe informatii despre modul in care utilizam informatiile dvs. cu caracter personal va rugam sa cititi Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, pe care o puteti accesa la https://bankofenergy.ro/privacy-policy .

Proprietatea intelectuala

Sub rezerva acestor Termeni, va oferim o licenta limitata, fara caracter exclusiv, care nu poate fi sublicentiata, revocabila si care nu poate fi transferata, pentru accesarea si utilizarea Aplicatiei si a software-ului si serviciilor noastre asociate pe dispozitivul dvs. personal, exclusiv pentru utilizarea Serviciilor noastre. Aceste drepturi sunt exclusiv pentru utilizarea personala, fara caracter comercial. Orice drepturi care nu sunt acordate in mod expres, in prezentul document, sunt rezervate de noi si de licentiatorii nostri. Nu vi se permite copierea, modificarea, distribuirea, vanzarea sau inchirierea oricarei parti a Serviciilor noastre sau a software-ului inclus si nici nu puteti realiza inginerie inversa sau incerca sa extrageti codul sursa al Serviciilor sau al software-ului, cu exceptia cazului in care legile interzic aceste restrictii sau aveti permisiunea noastra scrisa in acest sens. Nu faceti nimic care sa puna sarcini nerezonabil de mari pe infrastructura Serviciilor noastre, nu utilizati roboti, programe de tip spider, tehnici de scraping sau alte mijloace automate pentru a accesa Serviciile noastre, nu incercati sa interferati cu functionarea adecvata a Serviciului nostru sau sa incercati sa evitati oricare dintre masurile noastre de securitate pentru a accesa Serviciile.
Serviciile sunt proprietatea noastra exclusiva, iar utilizarea de catre dvs. a acestora nu va transfera niciun drept de proprietate. Utilizarea Serviciilor noastre nu va ofera dreptul de proprietate asupra drepturilor de proprietate intelectuala in cadrul Serviciilor noastre sau asupra continutului pe care il accesati si cu exceptia licentei limitate acordate dvs. mai sus, toate drepturile aferente (inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala) ne apartin noua sau licentiatorilor nostri. Nu aveti permisiunea de a utiliza continutul Serviciilor noastre fara permisiunea noastra prealabila expresa sau, in caz contrar, dupa cum este permis de lege. Acesti Termeni nu va acorda dreptul de a utiliza orice marci comerciale, brand-uri sau logo-uri utilizate in Serviciile noastre sau in alt mod, inclusiv in orice reclama sau publicitate sau sa implicati aprobarea noastra in orice fel. Va rugam sa nu ascundeti si sa nu modificati nicio notificare juridica afisata in, impreuna cu sau in legatura cu Serviciile noastre.

Serviciile si continutul partilor terte

Serviciile pot fi puse la dispozitie sau accesate in legatura cu serviciile si continutul (inclusiv reclamele) controlate de parti terte, cu termeni de utilizare si politici de confidentialitate diferite. Nu sustinem aceste servicii si continuturi ale partilor terte si nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru niciunul dintre produsele sau serviciile lor. Acesti beneficiari terti nu sunt parti ale acestor Termeni si nu sunt responsabili pentru furnizarea sau sustinerea Serviciilor in niciun mod. Accesul dvs. la Serviciile care utilizeaza aceste aplicatii sau dispozitive este supus termenilor prevazuti in termenii de utilizare si politicile de confidentialitate respective ale acestora.

Accesul la retea si dispozitive

Serviciile pot fi puse la dispozitie sau accesate in legatura cu serviciile si continutul (inclusiv reclamele) controlate de parti terte, cu termeni de utilizare si politici de confidentialitate diferite. Nu sustinem aceste servicii si continuturi ale partilor terte si nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru niciunul dintre produsele sau serviciile lor. Acesti beneficiari terti nu sunt parti ale acestor Termeni si nu sunt responsabili pentru furnizarea sau sustinerea Serviciilor in niciun mod. Accesul dvs. la Serviciile care utilizeaza aceste aplicatii sau dispozitive este supus termenilor prevazuti in termenii de utilizare si politicile de confidentialitate respective ale acestora.

Accesul la retea si dispozitive

Aveti responsabilitatea de a obtine accesul la reteaua de date, necesar pentru a utiliza Serviciile. Tarife pentru utilizarea datelor si trimiterea mesajelor electronice (SMS) pot fi aplicate de furnizorul dvs. de servicii de comunicatii electronice atunci cand accesati sau utilizati Serviciile de pe dispozitivul dvs. Aveti responsabilitatea de a achizitiona si actualiza echipamentele hardware sau dispozitivele compatibile, necesare pentru a accesa si utiliza Serviciile (inclusiv Aplicatia) si orice actualizari ale acestora. Nu garantam ca Serviciile sau orice parte a acestora vor functiona pe un echipament sau dispozitiv anume. In plus, va rugam sa aveti in vedere ca Serviciile pot face obiectul unor defectiuni care sa nu permita accesul in aplicatie sau pe website.

Aspecte generale

Nu puteti cesiona obligatiile ce rezulta din acesti Termeni. Insa, CryptoDATA poate atribui obligatiile ce rezulta din acesti Termeni fara consimtamantul dvs. unei entitati afiliate sau asociate sau in eventualitatea unei vanzari a tuturor sau a majoritatii activelor, actiunilor sau activitatii noastre comerciale sau unui succesor (e.g. prin fuziune). Orice cesionare de dvs. realizata prin incalcarea acestui paragraf este nula. Nu exista nicio asociere in participatiune, parteneriat sau relatie de angajare sau reprezentare intre dvs. si noi, ca urmare a acestor Termeni sau a utilizarii Serviciilor noastre. Daca orice prevedere a acestor Termeni este considerata nula sau neaplicabila, respectiva prevedere va fi stearsa, iar celelalte prevederi vor fi puse in aplicare in masura maxima permisa de lege. Incapacitatea noastra de a pune in aplicare orice drept sau prevedere din acesti Termeni nu va constitui o renuntare la respectivul drept sau prevedere, cu exceptia cazului in care admitem si suntem de acord in scris si nu este o renuntare la dreptul nostru de a face acest lucru mai tarziu. Evenimentele de forta majora ne pot impiedica sa furnizam Serviciile. Retineti ca, atunci cand spunem „include” sau „includerea” in cadrul acestor Termeni, ne referim cu adevarat la „inclusiv, dar fara a se limita la”, dar facem acest lucru pentru a facilita citirea. Prevederile care, prin natura lor, au rolul de a fi valabile dupa incetarea acestor Termeni sau dupa incetarea utilizarii Serviciilor, vor fi valabile si dupa.
Notificarile si alte comunicari in legatura cu acesti Termeni sau cu Serviciile se transmit prin Aplicatie, prin e-mail la adresa [[email protected]] sau se raporteaza prin canalele de asistenta clienti puse la dispozitie pe website-ul nostru. Neindeplinirea sau intarzierea noastra de a aplica orice prevedere a acestor Termeni nu va constitui o renuntare la respectiva prevedere sau o renuntare la aplicarea ei. Nicio renuntare din partea noastra nu va produce efecte decat daca respectiva renuntare este stabilita in scris si semnata; si o astfel de renuntare sau orice incalcare sau neindeplinire nu va reprezenta renuntare la orice incalcare ulterioara sau neindeplinire.

Litigii

Acesti Termeni vor fi guvernati de legislatia din Romania, fara a pune in aplicare principiul alegerii legislatiei care ar impune aplicarea legilor unei alte tari sau unui alt stat